Marcus Daverne

Marcus Daverne – meditation i et moderne liv

Leder i Hæren

Meditation

Med en professionel baggrund inden for militær ledelse og som personligt ansvarlig for uddannelsen af en deling på op til 50 mand, bestående af både medarbejdere og mellemledere, har Marcus både erfaringen og kompetencerne til at planlægge og gennemføre uddannelse på alle niveauer.

Hans praktiske og letforståelige tilgang til meditation er underbygget af den nyeste videnskabelige forskning på området, samt den traditionelle filosofiske tilgang fra Østen igennem hans rejser til Indien, hvor han også gennemgår en traditionel uddannelse i meditation, mindfulness og filosofi. Du får altså det bedste fra begge verdener – Vestens forskningsbaserede og naturvidenskabelige tilgang koblet med Østens tidløse visdom.

Uddannet hos den anerkendte meditationslærer og en af de bedste i Danmark indenfor området, Henning Daverne, er Marcus nu fuldt kvalificeret til at hjælpe dig med at bygge en uigennemtrængelig følelse af nærvær og ro, der vil sprede sig til både din karriere, dit helbred og dine relationer.

Han er en ivrig iværksætter, der brænder for det han laver. Han er bachelor fra Copenhagen Business School. Sammen med sin tid i Hæren, en udsendelse med FN og sin uddannelse som meditations- og mindfulness instruktør, ved han hvordan man kan oprette balance i krop og sind og på den måde imødegå det stress, der kan opstå i en travl hverdag.

Meditation, mindfulness og fitness kurser, workshop, træning