Referencer

Se flere referencer på Trust PilotTrustPilot

Nancy Vega - Medarbejder i Saxobank

“Marcus er en af de mest motiverende og fredelige personer jeg har mødt i mit liv. Hans brede viden om meditation er letforståelig og troværdig, selv for de mest skeptiske. Hans personlighed udstråler fred og glæde – han er et levende eksempel på udbyttet af meditation. Marcus har en evne til at sprede optimisme og ro omkring sig. Han har en positiv indstilling til livet, og formår at kombinere meditationsverdenen med en aktiv livsstil. Marcus har også motiveret mig til at opnå konkrete, personlige mål. Han har et fredeligt sind, der giver ham en unik tilgang til diverse krævende discipliner.”

Nancy Vega - Medarbejder i Saxobank
Jeppe Blegvad Schaumann - Studerende på Copenhagen Business School

“Jeg har i lang tid været fascineret af meditation, og valgte at tage min første time ved Marcus Daverne. Jeg kan på det varmeste anbefale Marcus. Jeg var den ene af kun fire til en meget intim session, hvor vi alle var helt grønne. Timen var tredelt, hvilket jeg synes fungerede rigtig godt. Først lavede vi åndedrætsøvelser efterfulgt af meditationen og til slut havde vi en samtale om vores oplevelser. Marcus er en meget dygtig og kompetent lærer, som guider dig igennem hele forløbet med sin yderst rolige og behagelige stemme. Det er tydeligt, at Marcus selv går meget op i meditation, han har eksempelvis været på flere meditationsrejser bl.a. til Indien. Ydermere mediterer han selv hver dag, og hans erfaring og beundringsværdige ro smitter af på alle til stede.”

Jeppe Blegvad Schaumann - Studerende på Copenhagen Business School
Kasper Wiese Christensen – Næstkommanderende for værnepligtskompagniet i Varde

“… Allerede inden Marcus blev uddannet som meditationsinstruktør gennemførte han en séance for mig og nogle andre kollegaer. Denne seance var på det tidspunkt den dybeste meditation jeg har været bragt i, og det var en rigtig stærk oplevelse, som sammen med samtaler med Marcus inspirerede mig til at tage til Indien og leve i en ashram i tre uger af min sommerferie.

Jeg kan varmt anbefale Marcus som instruktør, da hans fremtoning, personlighed og viden gør, at han kan inddrage alle deltagere på meget behagelig og udviklende vis.”

Kasper Wiese Christensen – Næstkommanderende for værnepligtskompagniet i Varde
Sultan Jusupov – Sikkerhedsvagt

”Marcus har været en nær ven igennem længere tid, og hans store interesse for meditation har inspireret mig til at udforske meditationens verden, hvilket jeg sætter stor pris på! Han udstråler en form for ro, man sjældent oplever hos andre mennesker, og han har altid været god til at vejlede mig mht. meditation. Det kan kun anbefales!”

Sultan Jusupov – Sikkerhedsvagt
Henning Daverne

Lær at træffe beslutninger på et nyt grundlag – nye valg leder til en ny fremtid.

Som professionel indenfor meditation, mindfulness og selvudvikling møder jeg indimellem klienter som står foran en problemstilling, som kræver at de skal træffe nogle beslutninger med stor betydning for deres liv fremadrettet.

Det er mennesker som er kommet til en skillevej i deres liv, de ønsker at sikre sig at de beslutninger de træffer nu, leder dem frem imod en meningsfuld fremtid og væk fra et utilfredstillende liv baseret på at leve op til omgivelsernes forventninger.

Skal man træffe en hurtig beslutning eller tænke det grundigt igennem? Skal man stole på sin mavefornemmelse eller sin logik?

De klienter som står i denne situation henviser jeg til Marcus som giver dem en “Human Design” reading. Human Design baserer sig på din fødselsdag, sted og tidspunkt og ud fra disse informationer giver Marcus dig en specifik måde som precis du er designet til at træffe beslutninger

Jeg spørger Marcus til råds når jeg ønsker at få en Human Design vinkel på et spørgsmål. Hans viden om Human Design er imponerende

Henning Davernehttps://www.henningdaverne.dk/
Kenny Vermehren Mitchboe - Premierløjtnant i Hæren

“Marcus Daverne er en meget kompetent instruktør, der har styr på hvad han laver. Dette kan man både fornemme ud fra det materiale han præsentere, såvel som hans evne til at svare på spørgsmål, både ud fra fakta, undersøgelser og egne erfaringer.

Marcus’ fremtoning er rolig og afslappet, hvilket er med til at sikre at man føler sig godt tilpas og tager hans råd til sig. Han gennemfører sin undervisning i et tempo så alle kan være med og der er intet spørgsmål der er for småt til at han kan besvare det.

Jeg havde ingen tidligere erfaring med meditation og ligegyldig hvor dum jeg syntes jeg lød når jeg stillede spørgsmål, formåede Marcus både at besvare dem på en behagelig måde, samtidig med at jeg nogle gange sad med følelsen af at jeg havde stillet et rigtig godt spørgsmål som de andre også kunne drage nytte af.

Jeg har tidligere været meget skeptisk overfor meditation og dets effekt, men efter den session jeg havde med Marcus er jeg overbevist om at det har en effekt. Efter det halvanden time lange foredrag jeg deltog i følte jeg mig både afslappet, afstresset og oplevede ligeledes en generel følelse af forøget velvære.

Derudover er de åndedrætsøvelser jeg blev introduceret for noget jeg har taget med videre i forbindelse med optræning til at forøge min lungekapacitet i forbindelse med forsvarets fysiske krav.”

Kenny Vermehren Mitchboe - Premierløjtnant i Hæren
Michael Lysdal Lange – Studerende på Copenhagen Business School

”Jeg mødte Marcus i forbindelse med studiet, hvor samtalen endte på en for mange ukendt verden, nemlig meditation. Han gav mig en session samt grundlæggende teori og jeg må sige at jeg var overvældet. Dette skyldes først og fremmest hans store viden som udføres fornemt i praksis.”

Michael Lysdal Lange – Studerende på Copenhagen Business School
Camilla Lund

Det startede med en lille smagsprøve på en kinesisk healingsteknik over mine diskusprolapser og udviklede sig til at Marcus vejledte og gik i dybden med flere modaliteter og kom på fineste vis igennem de emner, der lige præcis udfordrer mig. Temmelig overraskende at få præsenteret problemer-årsager og sammenhænge som nogen “udefra” slet ikke kunne vide.
Men han var spot on og kom med gode bud på hvorfor der er problemer, hvordan de udmønter sig og hvordan der faktisk kan arbejdes på langt flere planer.

Der blev set på de dybere årsager og vejledt i hvordan aspekterne kunne afhjælpes og må sige at Marcus er behagelig at arbejde sammen med grundig, dygtig og man mærker han trækker på en bred vifte af visdomstraditioner og har meget fine klare indsigter og en rummelig nysgerrig væren.

Tak for din hjælp Marcus

Camilla Lund Jordemoder, Yogalærer og lydterapeuthttp://www.yogakey.dk/
Meditation, mindfulness og fitness kurser, workshop, træning