Hvad har stjernerne med mig at gøre??

Hvad i alverden har stjernerne med mig at gøre?

De fleste tror ikke på astrologi. For hvordan i alverden påvirker en stjerne mit daglige liv? Det skal vi undersøge i dag.

Først nogle banale eksempler fra en samtale om astrologi:

”Jeg tror ikke på astrologi, for stjerner og planeter styrer ikke mit liv! Jeg styrer mit liv!”

”Okay, så fortæl mig hvordan du ville leve uden jordkloden?”

”Det er jo ikke det samme..!”

”Du får mad, drikke, varme, ja kort sagt alle livsbetingelser skyldes jordkloden.”

”Ja, det er jeg med på, men det er jo ikke astrologi…”

”Okay, hvordan får jordkloden så energi?”

”Hvad mener du?”

”Al energi på jordkloden kommer fra solen. Uden solen kunne der ikke være liv på jorden. Har du ikke også lagt mærke til, at når der er mere sol, så er mennesker generelt gladere og mere vitale?”

”Jo, det vil jeg godt medgive. Men det er stadig ikke astrologi i mine øjne…”

”Det er faktisk lige præcis hvad det er. Jorden er en planet, den er overordentlig vigtig for os (uden den var vi her ikke). Solen er overordentlig vigtig, både for Jorden og for os. For hele solsystemet faktisk. Det er præcis det, astrologi handler om: stjerner og planeters påvirkning på os mennesker”

”Ja okay, men du taler om fysiske påvirkninger, dem kan vi godt blive enige om. Det er fysiske livsbetingelser. Men alt det der med, at stjerner og planeter påvirker mig f.eks. psykologisk, det kan simpelthen ikke være rigtigt…”

 

Med den ovenstående samtale af vejen, så lad os kigge på den sidste pointe. Det er nemlig her filmen knækker for de fleste. At stjerner og planeter påvirker mennesker på mere end blot det fysiske plan. For at kunne give en forklaring på dette skal vi lige have to grundlæggende ting på plads om universet.

 

Neutrinoer og ”masseproblemet”

Videnskabsmænd har længe undret sig over en interessant observation. Nemlig at deres observationer og matematiske beregninger ikke stemmer overens. Den synlige, observerbare materie og energi udgør nemlig kun omkring 4% af universets totale masse! Der mangler altså næsten 96% mere masse for at få regnestykket til at gå op!

Disse manglende 96% i universet har man så døbt ”dark matter”. En del af denne ”dark matter” består af ”neutrinoer”, sub-atomare partikler. Her er videnskabsmændene faktisk på sporet af, hvorfor astrologi virker! Neutrinoer eksisterer i absolut overflod i hele vores univers, de teoretiseres at være ”one of the most overabundant particles in our universe”. De har så lidt masse, at de faktisk stryger lige igennem fysisk materie. Derfor er de svære for videnskaben at måle.

Der strømmer faktisk neutrinoer igennem din krop i dette øjeblik. Det har der gjort fra din undfangelse, og helt indtil i dag. Det er en konstant i vores univers. Neutrinoer gennemstrømmer al materie.

Det var neutrinoer og ”masseproblemet”, men hvad har det med astrologi at gøre? Det kommer vi til nu. For gæt hvor neutrinoer dannes?…

I stjerner og planeters indre!!

 

Strømme af bevidsthed

Alle neutrinoer i vores univers stammer fra Big Bang. Det er helt ligesom al anden materie, samt dimensionerne tid og rum. Herudover stråler der store strømme af neutrinoer ud af stjerner og planeters indre. Under supernovaer sendes også enorme strømme af neutrinoer ud i universet.

Hver gang disse neutrinoer trænger ind i et fysisk objekt, sker der en gensidig påvirkning. Man kan sige at neutrinoer 1) afgiver den information de indeholder, 2) det fysiske objekt filtrerer neutrinoerne, hvor neutrinoernes påvirkes af det fysiske objekt, og 3) slutteligt strømmer neutrinoerne ud på den anden side, en lille smule anderledes. Visuelt ser det sådan her ud:

Neutrino

Man kan se at neutrinoerne ankommer med en vis information, afgiver den, påvirkes, og derefter fortsætter deres vandring. De er dog en lille smule anderledes efterfølgende, grundet objektets unikke filtrering af neutrinostrømmen.

 

Neutrinoer er faktisk udtryk for bevidsthedsstrømme. For ifølge astrologi er både stjerner, planeter og endda hele galakser også levende væsner. Ligesom vi mennesker kommunikerer med ord, så kommunikerer himmellegemer gennem bevidsthedsstrømme. Her er vi selvfølgelig lige kommet et hak længere væk fra den konventionelle videnskabs nuværende opfattelse af universet. Men neutrinoer og det faktum at vi alle konstant bombarderes af dem, det er videnskaben allerede bekendt med.

 

Hvad kan jeg så bruge det til?

Det kan du bruge til rigtig mange ting. Du kan allerede i dag tage skridt, for at gøre dit praktiske, dagligdags liv lettere. Faktisk ikke kun lettere, men også bedre, sjovere, sundere, kærligere, mere meningsfyldt og mere spirituelt.

For der eksisterer faktisk et kort over, hvordan din krop og dit sind filtrerer neutrinoer. Hvordan vi hver især filtrerer neutrinoer er utroligt unikt. Der findes faktisk flere millioner forskellige kombinationer.

Afhængig af dine to unikke neutrino filtre, din krops filter og dit sinds filter, kan man vide mange ting. Du kan faktisk få en ”brugermanual” over din krop og din hjerne.

Vi ved jo alle, at man kan bruge en meget sofistikeret maskine på to måder; i overensstemmelse med dens design, eller i uoverensstemmelse med dens design.

Hvis du bruger maskinen som den er designet til, så kører alt bare bedre, og maskinens levetid forlænges enormt.

Hvis du bruger maskinen på en forkert måde, så slides den ned, kører dårligt, og holder langt kortere.

Tænk hvis du skulle skrælle gulerødder med en motorsav… Ik’ ligefrem den bedste ide. Eller hvis du skulle fælde et træ med en kartoffelskræller? Vi kan vist alle blive enige om, at det er smartest at bruge maskinen til det, den er designet til..

Din hjerne og krop har et bestemt design, det kan du (for første gang i jordmenneskehedens historie) nu få adgang til. Du kan blandt andet:

1) Få at vide hvad din ideelle rolle i samfundet er (er du f.eks. arbejdshesten, lederen, kommentatoren?)

2) Lær din optimale livsstrategi at kende (skal du ”make things happen”, eller lade livet komme til dig?)

3) Forstå din unikke beslutningstagningsproces, så du ALTID træffer de rigtige beslutninger.

4) Din ideelle forholdstype (monogam, polygam, skiftende partnere, evigt single eller noget helt femte?)

5) Hvordan du elsker (transcendent kærlighed, personlig kærlighed, en blanding?).

6) Hvordan du er designet til at have seksualitet (dagligt, romantisk, ugentligt, aldrig??).

7) Hvordan du skal spise.

8) Hvilket slags fysisk miljø du trives i (altså hvor du skal bo).

9) Dit unikke perspektiv på verden.

10) Din korrekte motivation i livet.

Og meget, meget mere!

Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på ovenstående, så få en Human Design analyse allerede i dag! Klik ind på Få din personlige opskrift på succes!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar